Χωρίς Κατηγορία

Ευτράπελο της ημέρας!!

Ευτράπελο αλλά καθ΄ όλα δίκαιο για όλους τους μπασκετόφιλους του κόσμου (αφού όντως αλλοιώθηκε η τελική έκβαση του αγώνα με τον μη καταλογισμό του φάουλ μπροστά στα μάτια του διαιτητή Χάρη Καρακατσούνη), η καταπληκτική απόφαση του αθλητικού δικαστή μετά και από την ένσταση που κατάθεσε ο ΠΑΟΚ, αφού η  αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, για την 6η αγωνιστική της Basket League, θα επαναληφθεί από την αρχή!!

Α απόφαση του Αθλητικού Δικαστή που αλλάζει τα δεδομένα «ενστάσεων» και δημιουργεί ένα σούπερ προηγούμενο για τις «αδικημένες» ομάδες στο πρωτάθλημα της Basket League είναι αυτολεξεί η πιο κάτω:

«Δέχεται εν μέρει την ένσταση της ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ).Διατάσσει την ολική επανάληψη του αγώνα της 6ης αγωνιστικής μεταξύ των ομάδων ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) – ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 16-02-2020».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *