Ευρωλίγκα Σημαντικές Ειδήσεις Τελευταία Αποτελέσματα

Νίκη για τον Παναθηναϊκό

Λάρισα - ΠΑΟ
Τα δύο κλειδιά του αγώνα!!

Η 12η αγωνιστική ανήκει στο παρελθόν, στο σημερινό ματς που έκλεισε την αυλαία, ο Παναθηναϊκός αν και δυσκολεύτηκε να κάμψει την μαχητική Λάρισα των Smith, Webb & Rush, τελικά έφυγε αλώβητη με 89-98 σε ένα ματς που οι άμυνες ήταν με τα μάτια!! Ακόμα ένα όχι σπουδαίο ματς για τους πρωταθλητές οι οποίοι μπορεί να κερδίζουν μεν (με εξαίρεση στο Λαύριο) αλλά δεν πείθουν κανένα δε, ούτε τους ίδιους τους φιλάθλους τους, και από σήμερα ούτε και τον ίδιο τον προπονητή τους ,αφού ως γνωστό ο Ισραηλινός Kattash δεν μασάει, και αμέσως μετά το τέλος του ματς δήλωσε ότι δεν του άρεσε καθόλου η ομάδα του και πιο συγκεκριμένα, η αμυντική της λειτουργία η οποία φυσικά και δεν υπήρξε..

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έπαιξε χωρίς τους διεθνείς Παπαπέτρου και Παπαγιάννη αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι δικαιολογία γι’ αυτό που παρουσίασε, μέτριο μπάσκετ, κακή αμυντική γραμμή, με τον Coach να είναι πολύ θυμωμένος αφού παρά τα time out, τις πολλαπλές αλλαγές, και τις οδηγίες του, η ομάδα του δέχτηκε 89 πόντους με την Αμερικανική τριπλέτα των Smith, Webb & Rush να κάνει ότι θέλει. Ο Ισραηλινός έκανε πολλές αλλαγές, δοκίμασε πολλά σχήματα, προσπάθησε να παίξει με Bentil και August, έβαλε στο ματς και τον Βουγιούκα, έπαιξε με τον Foster, έδωσε λίγο χρόνο και στον Καλαιτζάκη, και γενικά προσπάθησε να δει πολλά πράγματα, τα οποία είμαι σίγουρος ότι δεν είδε.. Οι εξαιρέσεις φυσικά υπήρξαν και δεν ήταν άλλη από την σούπερ εμφάνιση του Μήτογλου (Άρχισαν και οι συζητήσεις για παραμονή του Έλληνα διεθνή, ενώ το ΝΒΑ το καλοκοιτάζει) και φυσικά τον Nendovic…

Οι υπόλοιποι παίκτες σήμερα ήταν σποραδικά καλοί και σποραδικά μέτριοι, κάποιοι δε ήταν και …κακοί..1ος σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ο Κωνσταντίνος Μήτογλου 16 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 3 ασιστ σε 20 λεπτά, ενώ και ο Nedovic με  16 πόντοι 1 Από την μαχητική Λάρισα, ο 36χρονος ΝΒΑερ Brandon Rush πυροβολούσε ασταμάτητα, τελειώνοντας με 23 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 ασιστ. συνεπικουρούμενος από τον καταπληκτικό για άλλο ένα ματς all-around James Webb III ο οποίος τέλειωσε με 17 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασιστ, και 1 κλέψιμο. Τέλος, ο εκπληκτικός Jerry Smith σκόραρε 18 πόντους και 5 ασιστ.

Η Λάρισα (3-9) έπεσε στην προτελευταία θέση του πίνακα της Basket League, ενώ ο Παναθηναϊκός (10-1) ανέβασε κι άλλο τη διαφορά του από την δεύτερη ΑΕΚ (8-3)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *