Σημαντικές Ειδήσεις

ΟΠΑΠ Basket League: Ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με την Ομόνοια, στον Στρόβολο κατάθεσε ο Κεραυνός…..

Ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με την Ομόνοια στον Στρόβολο κατέθεσε ο Κεραυνός υποστηρίζοντας ότι οι διαιτητές καταστρατήγησαν κανονισμό και αλλοίωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Στροβόλου στην επιστολή της και στην κατάθεση της ένστασης υποστηρίζει ότι οι τρείς διαιτητές Σάκης Κωνσταντινίδης, Μιχάλης Στυλιανού και Ηλίας Ηλία υπέπεσαν σε σωρεία λαθών και στην ουσία ζητά την τιμωρία τους.

Το σημείο της ένστασης είναι για τα τελευταία 40 δευτερόλεπτα όπου ο Κεραυνός υποστηρίζει ότι ο Αμερικανός της ομάδας Κένι Μπάρκερ σε μπάσιμο του οι διαιτητές καταλόγησαν φάουλ υπέρ του αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα και χωρίς δικαιολογία άλλαξαν την απόφαση τους και έδωσαν κατοχή στην Ομόνοια….

Συγκεκριμένα, αρχικά οι διαιτητές μέτρησαν καλάθι στην προσπάθεια για καλάθι του Μπάρκερ απέναντι στον Γουντς, καταλογίζοντας “goaltending”. Τελικά, λόγω αμφιβολιών ακύρωσαν την απόφασή τους, καθώς δεν ήταν απόλυτα σίγουροι και έδωσαν τη… Σολομώντεια Λύση του “τζάμπολ”. Ωστόσο, εκεί έγινε ασυγχώρητο λάθος, καθώς το βελάκι ήταν υπέρ του Κεραυνού και η μπάλα πήγε στην Ομόνοια.

Αναμένονται εξελίξεις και τιμωρία των υπευθύνων… ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *