Slider Κύπρος Σημαντικές Ειδήσεις Τίτλοι Ειδήσεων

ΟΠΑΠ Basket League: Σε ρυθμούς προπόνησης η ΑΕΚ διέλυσε τον Απόλλωνα (84-64)

ΑΕΚ - Απολλων

Παράσταση για ένα ρόλο ήταν ο αγώνας στο “Κίτιον” Λάρνακας όπου η Πετρολίνα ΑΕΚ επικράτησε του Απόλλωνα με 84-64 και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο αγώνας δεν έχει και πολλά στοιχεία ανάλυσης αφού η ομάδα της Λάρνακας ήταν κατά πολύ ανώτερη του αντιπάλου της και δεν βρήκε δυσκολίες στον δρόμο της για να φθάσει στην νίκη. Από την άλλη ο Απόλλωνας παρουσιάστηκε στον αγώνα και πάλι με 8 καλαθοσφαιριστές δέκτηκε φυσιολογικά την ήττα και πλέον κυνδινεύει να χάσει και την τέταρτη θέση στην βαθμολογία αφού πλέον η ΕΘΑ είναι πίσω με μία νίκη διαφορά.

Η ΑΕΚ από την αρχή του αγώνα πήρε τα ηνία όσο περνούσε η ώρα άνοιγε και την διαφορά στο σκορ αφού στο δεκάλεπτο ήταν ήδη μπροστά με 14 πόντους (28-14) ενώ στο ημίχρονο προηγήθηκε με 46-28. Στην επανάληψη δεν άλλαξε το σκηνικό, η ομάδα του Δημήτρη Κουκούρη διατηρούσε μία μεγάλη διαφορά, ήταν μπροστά στο τρίτο δεκάλεπτο με  67-47 για να έρθει το τελικό 84-64. 

MVP

Ο Αμερικανός της ΑΕΚ Μπάρι Στιούαρντ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και από την αρχή του αγώνα έδειξε ότι βρισκόταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ο Στιούαρντ πέτυχε 18 πόντους σε 17.30 λεπτά που αγωνίστηκε έχοντας 3/6 βολές, 6/6 δίποντα και 1/2 τρίποντα ενώ είχε 4 κλεψίματα, 1 ασιστ και 1 ριμπάουντ. 

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 28-14, 18-14, 21-19, 17-17

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *