Σημαντικές Ειδήσεις Τελευταία Αποτελέσματα Τίτλοι Ειδήσεων

Το μπασκετικό Success Story της Basket League

Tyson Carter

Mε ετήσιο budget κάτι λιγότερο από 500.000 ευρώ, τo Λαύριο είναι το success story της Basket League από όλες τις απόψεις.. Ο κόσμος σε όλη την Ελλάδα έχει πια μάθει το Λαύριο για τις ωραίες εμφανίσεις του, το σωστό και όμορφο μπάσκετ που παίζει αλλά και τις μεγάλες νίκες εναντίον του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και πριν από λίγες ώρες του Προμηθέα..

Το Λαύριο με την 8η σερί νίκη του (Καμία άλλη ομάδα στην κατηγορία δεν έκανε τόσες νίκες συνεχόμενες φέτος) φιγουράρει με την αξία του στην 2η θέση της Basket League αφού μπροστά του είναι μόνο ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός.  Η σημερινή νίκη του Λαυρίου έναντι του Προμηθέα (75-72) ήταν πολύ πιο δύσκολη από τις νίκες με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, αφού το ματς ήταν ντέρμπι μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο..

Παρά την πολύ κακή μέρα που βρέθηκε ο Αμερικάνος point guard του Λαυρίου Glenn Cosey ο οποίος ήταν ο παίκτης κλειδί στις προηγούμενες αγωνιστικές για το Λαύριο, αφού σήμερα σε 24 λεπτά έμεινε στο 0 με λίγες όμως προσπάθειες (0/4) 1 ριμπάουντ και μόλις 2 ασιστ αλλά και 3 λάθη, ο Βασίλης Μουράτος έχει βαλθεί να τρελάνει όλο τον κόσμο αφού και πάλι ήταν ο παίκτης κλειδί, έπαιξε 30 λεπτά, σκόραρε 7 πόντους, 4 ριμπάουντ και 8 ασιστ με 3 κλεψίματα!!

Όμως ο MVP ήταν και άλλο ένα ματς ο «απίθανος» Tyson Carter, ο λιγνός ρούκι γκαρντ, ήταν το κάτι άλλο, σκοράροντας 22 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασιστ, και 4 κλεψίματα!! έκανε άλλη μια μαγική εμφάνιση και πρόσθεσε κι άλλα μηδενικά στο επόμενο συμβόλαιο του (Απορώ πραγματικά αν οι άλλες Ελληνικές ομάδες έχουν δει καθόλου τον συγκεκριμένο παίκτη η αν θα καταλήξει και αυτός σε ξένο πρωτάθλημα) Πολύ καλός αν και βγήκε με 5 φάουλ ήταν για άλλο ένα ματς ο Alpha Diallo ο οποίος τέλειωσε το ματς με 13 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 τάπα, και 3 κλεψίματα..

Ενώ ο πάντοτε σταθερός Devin Davies τέλειωσε με 10 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 1 κλέψιμο.. Από τον «πολύ» Προμηθέα, όλα τα λεφτά ήταν τα αδέλφια Grant, τόσο ο Jerai (17 πόντοι, 2 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα) όσο και ο Jerian (16 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 5 ασιστ και 1 κλέψιμο) ενώ από κοντά τους ακλούθησε και ο Γιάννης Αγραβάνης με 14 πόντους και 2 ασιστ, η υπόλοιπη ομάδα ήταν πολύ μέτρια, ενώ το πολυπόθητο ντεμπούτο του Jawuan Evans δεν ήταν και τόσο «λαμπερό». Ο Αμερικάνος guard έπαιξε μόλις 9 λεπτά σκόραρε 4 πόντους, 3 ασιστ και 2 ριμπάουντ, αλλά σίγουρα στο μέλλον θα προσφέρει πολύ περισσότερα…

Super Lavrio
Super Lavrio!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *