Slider Σημαντικές Ειδήσεις Τίτλοι Ειδήσεων

Έκπληξη η ήττα των Ναγκετς από τους “αδιάφορους” Πέλικανς

Denver Nuggets vs Golden State Warriors

Οι Νάγκετς υποτίμησαν τους – χωρίς Άντονι Ντέιβις – Πέλικανς. Πίστεψαν ότι εύκολα ή δύσκολα θα έπαιρναν τη νίκη. Όταν συνειδητοποίησαν ότι είχαν δύσκολο έργο μπροστά τους ήταν ήδη αργά.

Οι Πέλικανς είχαν ήδη βρει ρυθμό και τελικά έφτασαν σε μία πανάξια νίκη μέσα στο Ντένβερ με 120-112. Οι Νιου Ορλίνς, που παρατάχθηκαν πάλι χωρίς τον Άντονι Ντέιβις,  παίζουν για τους… εαυτούς τους και μόνο, χωρίς να έχουν άγχος.

Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν πτοήθηκαν από το τρομερό ξεκίνημα των Νάγκετς, που ξέφυγαν με 39-22 λίγο πριν το φινάλε της πρώτης περιόδου.Οι Πέλικανς απλώς έμειναν συνεπείς στο πλάνο τους, επέβαλλαν τον ρυθμό τους και στο τέλος της τρίτης περιόδου είχαν περάσει μπροστά με 96-93!

Στην τέταρτη περίοδο ήταν μάλιστα ακόμα καλύτεροι, ξεφεύγοντας με 113-104 με 5 λεπτά να μένουν για το φινάλε, συντηρώντας μία διαφορά ασφαλείας μέχρι το τέλος.Ο Τζρου Χόλιντεϊ με 29 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Τζούλιους Ραντλ να προσθέτει 28 πόντους και 10 ριμπάουντ και τον Φρανκ Τζάκσον 16 πόντους.

Για τους Νάγκετς, ο Νίκολα Γιόκιτς είχε 20 πόντους και 9 ριμπάουντ, ο Τζαμάλ Μάρεϊ 20 πόντους και ο Πολ Μίλσαπ 16 πόντους. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *