Slider Ευρωλίγκα

Απασφαλίζει η Ρεάλ πάει για το μεγάλο “Μπαμ”

Το «μπαμ» του καλοκαιριού θέλει να κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης, που έχει ήδη ξεκινήσει τις… προεργασίες ώστε να πάρει στην Ισπανική πρωτεύουσα τον Νάντο Ντε Κολό.

Την… βόμβα πυροδότησε με δημοσίευμα της η ισπανική ιστοσελίδα «encestando,es», η οποία αναφέρει πως ο ίδιος ο Γάλλος γκαρντ, του οποίου το συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ εκπνέει το καλοκαίρι, μέσω του ατζέντη του, έριξε… δίχτυα, τόσο προς την Ρεάλ, όσο και προς την Μπαρτσελόνα, λέγοντας πως θα επιθυμούσε να αγωνιστεί στην Ισπανία, για επαγγελματικούς αλλά και για οικογενειακούς λόγους.

Όσον αφορά τις οικονομικές απολαβές του παίκτη, ο Ντε Κολό αμείβεται με ένα ποσό ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ, με τον ίδιο, πάντως, να ξεκαθαρίζει πως ευχαρίστως θα έπαιζε στην Ρεάλ με λιγότερα, με τους Καστιγιάνουν να μπορούν να εξασφαλίσουν την υπογραφή του με ένα ποσό κοντά στα 2,5 εκατομμύρια.

Από την άλλη πλευρά στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας δείχνουν έτοιμοι να αναπληρώσουν άμεσα το όποιο κενό ενδέχεται να αφήσει πίσω του ο Ντε Κολό, καθώς φήμες τους θέλουν να βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις με τον Μίλος Τεόντοσιτς, για την επιστροφή του Σέρβου στην ομάδα.Να θυμίσουμε πως ο Ντε Κολό φέτος μετρά 14,8 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 3,6 ασίστ στην Euroleague.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *