Slider Σημαντικές Ειδήσεις Τίτλοι Ειδήσεων

Απολαυστικός ο Αντετοκούνμπο αλλά οι Μπακς έχασαν από τους Τζαζ

Giannis 43 points

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε εμφάνιση επιπέδου MVP. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό κόντρα στους ψυχωμένους Τζαζ (με καταπληκτικό τον Μιτσελ που έκανε νέο ρεκορ καριέρας με τους 46 πόντους του!!), οι οποίοι στο τέλος βρήκαν τον τρόπο να πάρουν τη νίκη με 115-111, κάνοντας από την πλευρά τους ένα σημαντικό βήμα για είσοδο στα playoffs.

Ο Γιάννης ήταν απολαυστικός, αλλά δεν είχε αρκετή βοήθεια. Παίζοντας στα… κόκκινα, ο “Greek Freak” είχε 43 πόντους με 13/23 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 11/19 βολές, 14 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 κόψιμο σε 32 λεπτά συμμετοχής.

Εμφανώς εξαντλημένος πάντως στο τέλος, είχε 1/2 βολές με το σκορ στο 113-110 για τους Τζαζ και ακολούθως, με το παιχνίδι να έχει κριθεί, αστόχησε με 1 δευτερόλεπτο να μένει για το τέλος σε 2 ακόμα βολές, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να σπάσει το ρεκόρ καριέρας του, που παραμένουν οι 44 πόντοι.

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ με 46 πόντους ήταν ο εκτελεστής των Μπακς, με τον Ντέρικ Φέιβορς να προσθέτει 23 πόντους και 19 ριμπάουντ και τον Τζο Ίνγκλες 14 πόντους και 8 ασίστ.

Για τους Μπακς, που παρατάθχηκαν χωρίς τον Έρικ Μπλέντσο και τον Μάλκολμ Μπρόγκντον, ο Κρις Μίντλετον είχε 29 πόντους και 9 ριμπάουντ και ο Μπρουκ Λόπεζ 16 πόντους και 7 τάπες (6 εκ των οποίων στην πρώτη περίοδο).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *