Slider Κύπρος

Κεραυνός: Στον τελικό με Αμπουκάρ αλλά χωρίς τον τραυματία Κινγκ

Ο Κεραυνός θα τεθεί το απόγευμα της Κυριακής (17/3, 16:00) απέναντι στην Πετρολίνα ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου με μεγάλο απών τον σέντερ του Άντονι Κινγκ.

Ο Κυπροποιημένος Αμερικανός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και ήταν και ο λόγος που δεν αγωνίστηκε ούτε κόντρα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου ενώ δεν προλαμβαίνει ούτε και τον τελικό.

Αντίθετα στην διάθεση του Χριστόφορου Λειβαδιώτη θα τεθεί ο άλλος ψηλός της ομάδας Μοχάμεντ Αμπουκάρ ο οποίος και προφυλάχθηκε στον ημιτελικό με το Παραλίμνι για να αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου.

Ο Κύπριος τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα με την Ένωση και την πρόκριση του Κεραυνού δήλωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ότι στην ουσία ρίσκαρε με την μη συμμετοχή των Αμπουκάρ και Κινγκ αφού όπως τόνισε στην περίπτωση του Αμπουκάρ θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί αλλά υπήρχε ο κίνδυνος να τον χάσει η ομάδα με ένα νέο τραυματισμό σε περίπτωση που ο Κεραυνός εξασφάλιζε την πρόκριση.

“Προτιμήσαμε να παίξουμε και χωρίς τον Αμπουκάρ αφού έτσι και αλλιώς δεν θα έχουμε τον Κινγκ. Άρα παρά να ρισκάρουμε να βρεθούμε στον τελικό χωρίς σέντερ, προτιμήσαμε να παίξουμε απέναντι στην Ένωση χωρίς και τον Αμπουκάρ για να τον έχουμε στον τελικό”τόνισε χαρακτηριστικά ο Λειβαδιώτης. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *