Άλλες Ειδήσεις

Μεταγραφές και….Φήμες

Τελικά ο 7ος προπονητής που αποχωρεί είναι από την ίδια ομάδα, αφού ο Πεδουλάκης που αντικατέστησε τον Παπανικολόπουλο δεν κατάφερε να μακροημερεύσει, και μόλις 2.5 μήνες μετά και αρκετές αποτυχίες, ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι και επίσημα παρελθόν.

Παρά το ότι ο Πεδουλάκης άλλαξε σχεδόν όλο το ρόστερ, δεν κατάφερε τελικά να βρει την «υγεία» της η ομάδα και μάλλον την αφήνει και σε χειρότερη κατάσταση από ότι την έλαβε. Αν πάμε πίσω 2 μήνες θα δούμε το επί των ημερών του Πεδουλάκη έφυγαν οι Μαυροκεφαλίδης (11.1π., 4.6ρ., 2.5ας,) τώρα στον Ιωνικό Νίκαιας, ο Αθηναίου (9.8π., 3ρ.,3.2ας.,) τώρα στον Προμηθέα, Abdul Gaddy (10.8π., 2.2ρ.., 7.7ας.,) τώρα στην Ισραηλινή Bnei Hertzeliya, Steven Gray (12.4π.,2.4ρ., 2.8ας.,) τώρα στην Igkokea, o Jonathan Arledge (2.3π., 2.5ρ.,) τώρα άνεργος, και ο τελευταίος που ήρθε και έφυγε ο Ryan Harrow (6π., 1.8ας.,) και ήρθαν οι Βαγγέλης Μάντζαρης (11.5π., 2.5ρ., , 4.5ας.,) ο Γιάννης Μπουρούσης (8.1π., 5.9ρ.,1.6ας.,) ο Jeffrey Crockett (4.3π., 2.1ρ.), ο James Woodard (8π., 2.7ρ., 1.3ας.,) και ο Μεξικάνος Jorge Gutierez (5.7π.,2.7ρ., και 4ας., 1.3κλ. ) Μάλλον λοιπόν οι αλλαγές που έκανε ο Αργύρης δεν βοήθησαν καθόλου, ενώ  μάλλον ήταν άτυχος τόσο με Μάντζαρη (2 ματς έπαιξε και μετά τραυματίστηκε) όσο και με Harrow που ήρθε με τις προπέρσινες περγαμηνές αλλά μάλλον του…είχαν τελειώσει τότε.. Ενώ ταυτόχρονα, μάλλον ήταν και άτυχος που ήρθε σούπερ πρόταση στον Gray και έτσι έφυγε και τον άφησε στα κρύα του λουτρού, τέλος, ο Μπουρούσης σε σχέση με τον Μαυροκεφαλίδη μάλλον προσφέρει λιγότερα, και ακόμα δεν είναι και 100% έτοιμος.

Οπότε ο Coach Πεδουλάκης έχασε αμέσως όλα του τα ατού και το χθεσινό «βαρύ» αποτέλεσμα μαζί με τον αποκλεισμό από την συνέχεια του BCL ήταν ουσιαστικά η «ταφόπλακα» στην σχέση του Περιστεριώτη προπονητή με την ομάδα της καρδιάς του.. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, μάλλον θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας των Δυτικών προαστίων..

Κατά τα άλλα στην Basket League, ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού και καλύτερος παίκτης της φετινής ομάδας, Σέρβος Nemanja Nedovic θα μείνει εκτός γηπέδων για τουλάχιστον άλλες 10 μέρες , κάτι που σημαίνει ότι χάνει το ματς με το Περιστέρι καθώς επίσης και το ματς του Κυπέλου… και έπεται συνέχεια ,, Μην ξεχνάμε ότι ο Σέρβος ένας από τους λόγους που δεν «έβρισκε» μεγάλα συμβόλαια ήτα τα γυάλινα πόδια του, και ενώ το πήγε πολύ καλά μέχρι τώρα χάνοντας ουσιαστικά μόλις 10 αγωνιστικές μέρες, έρχεται τώρα να προσθέσει άλλες 15 και βλέπουμε..

Στα του Παναθηναϊκού και πάλι, παρά την παρέλαση ονομάτων σπουδαίων point guard τις περασμένες μέρες όπως είναι οι Ofi Lumberg, McIndyre, Kendrick Perry, Jeremy Pargo και ο διεθνής Γάλλος, Thomas Heurtel, τελικά η μπίλια μάλλον κάθεται σε ένα πρώην παίκτη του Κολοσσού Ρόδου που κόπηκε από τον Ιταλό Trinhieri και δεν κάνει για την Μπαγερν Μονάχου!! Ο λόγος για τον Αμερικάνο TJ Bray. O ύψους 1.95 λευκός point guard φαίνεται να είναι ο εκλεχτός του Oded Kattash και κατά τις φήμες ετοιμάζονται τα 2 μέρη να κλείσουν συμβόλαιο για 1.5 χρόνο.. Τα φετινά λάθη με τα «κλειστά» συμβόλαια σε Zach August, Marcus Foster, Ben Bentil και Melvin Mack φαίνεται ότι δεν «ξύπνησαν» την διοίκηση και συνεχίζει το έργο της από πέρσι. Εδώ υπενθυμίζω ότι τα συμβόλαια των Μήτογλου, Παπαπέτρου  και Νedovic λήγουν τον Ιούνιο και η ομάδα αν θέλει να τους κρατήσει αν όχι όλους κάποιους, θα πρέπει να τους κάνει πρόταση ανανέωσης από τώρα..

Kατά τα άλλα, ο Κολοσσός Ρόδου ακόμα περιμένει τον ΝΒΑερ, Ty Lawson με τον Αμερικανό να ζητά εκ νέου άλλη μια εβδομάδα παράταση αφού προσπαθεί ακόμα να βρει λύση στα γραφειοκρατικά προβλήματα που τον κρατούν στην Κίνα, όπου δραστηριοποιείται πλέον και επαγγελματικά, πέραν του μπάσκετ. Αν όλα κυλήσουν βάσει λογικής, ο Ηλίας Καντζούρης θα μπορέσει να τον έχει στη διάθεση του, ώστε στο κενό που δίνει η διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδας να τον προετοιμάσει. Ο Κολοσσός αγωνίζεται στο Κύπελλο με τον Προμηθέα Πατρών την Τρίτη (9/2), αλλά ο Αμερικανός ακόμη και να προλάβει να έρθει, δεν υπολογίζεται για αυτή την αναμέτρηση.

Σωτήρης Μανωλόπουλος ξανά στην Basket League

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *