NBA Slider Σημαντικές Ειδήσεις

ΝΒΑ: Οι Σέλτικς διέσυραν τους Γουόριορς με τον Χέιγουορντν να ρίχνει 30ρα

Marcus Smart Shooting Guard of Boston Celtics

Η μέχρι προχθές ομάδα που δεν το “διασκέδαζε” μέσα στο γήπεδο (Σέλτικς) κατά τον Μάρκους Σμαρτ (shooting guard των Σελτικς) στο Όκλαντ του έδωσαν και κατάλαβε.

Στο ξεκίνημα μιας δυτικής περιοδείας τεσσάρων αγώνων, η ομάδα του Μπραντ Στίβενς πραγματοποίησε την πιο επιβλητική, την πιο κυριαρχική εμφάνιση της σεζόν και… ποδοπάτησε τους Γουόριορς 128-95 μέσα στην Oracle Arena, η οποία είχε αρχίσει να αδειάζει από τα μέσα της τέταρτης περιόδου.

Με μπροστάρηδες τους Χέιγουορντ (30 πόντοι), Μπράουν (18 πόντοι) και Ιρβινγκ (19 πόντοι), η Βοστώνη (39-26) σούταρε με υψηλά ποσοστά ευστοχίας (51%), ωστόσο η άμυνά της ήταν αυτή που την οδήγησε στη εντυπωσιακή νίκη, δύο ημέρες μετά την πέμπτη ήττα στους τελευταίους έξι αγώνες από τους Ρόκετς μέσα στο TD Garden. Οι “κέλτες” κράτησαν τους Γουόριορς (44-20) στο 40% (και στο 22,9% στα τρίποντα), προκάλεσαν 22 λάθη και δεν είδαν ούτε στιγμή την πλάτη των αντιπάλων τους, αφού άρχισαν το ματς με 11-0 και από την δεύτερη περίοδο και μετά άρχισαν να ανεβάζουν συνεχώς την διαφορά.

Ήταν η 5η φορά φέτος που το Γκόλντεν Στέιτ ηττήθηκε με διαφορά 20 ή περισσότερων πόντων εντός έδρας, σε ένα βράδυ που ο Κλέι Τόμπσον έμεινε εκτός αγώνα λόγω ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *