Χωρίς Κατηγορία

Τα τελευταία νέα εν μέσω “break” στην Basket League, λόγω Εθνικής Ομάδας

O Παναθηναϊκός αφού έκλεισε παίκτη (ΤJ Bray) που δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην Euroleague, και άφησε ελεύθερο τον Marcus Foster που σε 2 ώρες υπέγραψε στην ομάδα της BCL, Turk Telecom, τώρα είναι σε διαδικασία να αφήσει ελεύθερο (αλλά υπάρχει το συμβόλαιο που πρέπει να σπάσει και να πληρώσει) τον Shelvin Mack, όμως ταυτόχρονα πρέπει να κλείσει παίκτη ο οποίος να μπορεί αρχικά να καλύψει την θέση του point guard και αφετέρου να έχει δικαίωμα να παίξει στην Euroleague, και όλα αυτά σε μόλις 4 εικοσιτετράωρα αφού οι μεταγραφές «κλείνουν» στις 24 Φεβρουαρίου.. Φήμες φέρνουν τον γνωστό μας J’ Covan Brown όχι επειδή είναι η ιδανικότερη λύση αλλά επειδή είναι εδώ κοντά, δεν θα μπει σε καραντίνα και είναι και με χαμηλό κασέ, (Αν θα παίξει ικανοποιητικά κανείς δεν ξέρει) ενώ ελεύθερος και στην περιοχή είναι και ο Codi Miller-McIntyre o oποίος έμεινε ελεύθερος από την Partizan μόλις πριν 2 εβδομάδες.. Σε κάθε περίπτωση ο Kattash έχει να αντιμετωπίσει και τον κορωνοϊό ο οποίος «θέρισε» τους πρωταθλητές και μάλλον θα χάσουν και 3η εβδομάδα τόσο από τα Ελληνικά πεπραγμένα όσο και από την Euroleague.

TJ Bray in Panatha

O Ηρακλής τελικά άφησε τον Sklyer Bowlin να φύγει και έκλεισε τον περσινό πρωταθλητή Κύπρου (με τα χρώματα του Κεραυνού Στροβόλου) τον Josh Hagins. O Skyler όμως με το που έφυγες πήγε και αντικατέστησε τον Ife Lumberg (που πήρε μεταγραφή στην CSKA Moscow του Ιτούδη) στην Πολωνική Enea Zastal Zielona!! Ο Josh Hagins αφού έφυγε από την Κύπρο πήγε στην Γερμανία όπου όμως δεν «μακροημέρευσε» αφού οι απαιτήσεις της Telekom Baskets Bonn στην Γερμανική BBL league ήταν πολύ «διαφορετικές» από αυτές της ΟΠΑΠ Basket League της Κύπρου. Οπότε οι 9.5 πόντοι του, 3.2 ριμπάουντ του και οι 3.5 ασιστ του με τα 2.1 λάθη του σε 25 λεπτά μάλλον δεν ικανοποιούσαν τον Γερμανό προπονητή Will Voigt αφού και η ομάδα του παραπαίει (6-11) οπότε και ο Ηρακλής βρήκε έτοιμο point guard ο οποίος μάλλον θα βοηθήσει λιγάκι περισσότερο από τον Bowlin ο οποίος έδινε στην ομάδα του 8 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 3.2 ασιστ με 1.3 κλεψίματα και 2.2 λάθη σε 22.8 λεπτά..

Στο μεταξύ η νέα μεγάλη ήττα του ΟΣΦΠ στην Τουρκία και η 6η συνεχόμενη έχει φέρει την ομάδα του Μπαρτζώκα μόλις στην 12η θέση με ρεκόρ 11-14, ενώ και οι μόλις 53 πόντοι που πέτυχε είναι ένα νέο αρνητικό ρεκόρ για την ομάδα του Πειραιά. Ταυτόχρονα έχουν αρχίσει οι κλυδωνισμοί στην ομάδα, αφού ουσιαστικά στα μέσα Φεβρουαρίου έχει μείνει εκτός στόχων. Ήδη οι φήμες πάνε και έρχονται αλλά το σίγουρο είναι ότι από τους ξένους για την νέα σεζόν δεν νομίζω να μείνει κάποιος εκτός των ΜcKissic (που ήδη ανανέωσε) και ίσως και τον Hassan Martin ο οποίος όμως δεν είναι καθόλου μα καθόλου σταθερός.. Λαμβάνοντας υπόψη ότι μάλλον και ο Σπανούλης θα κρεμάσει τα παπούτσια, και με τον Πρίντεζη να οδεύει αισίως στο 37ο (και μάλλον και στην τελευταία του σεζόν εν δράσει) η ομάδα του Πειραιά με ή χωρίς τον Μπαρτζώκα θα αλλάξει και πάλι τουλάχιστον κατά 6/12 στην καλύτερη περίπτωση..

Τέλος, φήμες θέλουν τον Παναθηναϊκό με προσταγή του Kattash, να προετοιμάζει την επόμενη μέρα (με πρώτη κίνηση να είναι το σχετικά μεγάλο χρονικό συμβόλαιο του TJ Bray) και με μετέπειτα κινήσεις την προσπάθεια ανανέωσης των Μήτογλου, Nedovic και Παπαπέτρου, ενώ σαν πρώτες περιπτώσεις μεταγραφών φαίνονται να είναι οι Νίκος Χουγκάζ του Ιωνικού Νίκαιας και Alpha Diallo του Λαυρίου..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *